Vetőmagok

Különféle vetőmagjainkat a hasznos kertek kedvelőinek ajánljuk. A kínálatunkban megtalálható 1-2 ágyásra elegendő vetőmagok segítségével ugyanis bárki könnyedén nevelhet otthon egészséges zöldségeket és fűszernövényeket. Ha pedig a gyep szépségében szeretne biztosra menni, válogasson minőségi fűmagjaink közül.


További kategóriák:


A Vetőmagok összes terméke

 • Sport fűmag 0,5 kg

  Kód: 52003
  3 növény keveréke egy egészséges, ellenálló pázsitért. 0,5 kg elegendő 15 m2 területhez.
  Ár: 2800 Ft
 • Sport fűmag 1 kg

  Kód: 52004
  3 növény keveréke egy egészséges, ellenálló pázsitért. 1 kg elegendő 30 m2 területhez.
  Ár: 4700 Ft
 • Borlotto bokorbab

  Kód: 33025
  Termése krémszínű, élénkpiros csíkokkal, benne a magok nagyok és piros cirmosak. Kifejtőbabnak és szárazbabként egyaránt felhasználható. Magas bokrot nevel. A tasak tartalma: 50 g.
  Ár: 1600 Ft
  Virágzási időszak:
  júl - szep
 • Pattogatókukorica

  Kód: 33047
  Kiváló minőségű hibrid pattogatott kukorica készítésére. Mikrohullámú sütőben is elkészíthető. Tápanyagokban gazdag talajt igényel, április közepén, május elején lehet vetni. Szeptemberben...
  Ár: 1300 Ft
  Virágzási időszak:
  szep - szep
 • Árnyéktűrő fűmagkeverék

  Kód: 52002
  Az épületek vagy fák árnyékában növő fű általában csenevész, kevésbé ellenálló a betegségekkel és az időjárás viszontagságaival szemben és rosszul tűri a fizikai igénybevétel...
  Ár: 2800 Ft

A kerti vetőmagok az élettel teli és gazdagon termő kert alapvető elemeit képezik. A kezdő és tapasztalt kertészek számára is elengedhetetlen, hogy kiváló minőségű vetőmagokat vásároljanak, hiszen a profi vetőmag garantálja, hogy a kert gazdagon fog teremni és szépen fog virágozni. Ezért érdemes a Sweet Garden online áruházából megrendelni a legjobb vetőmagokat.

 

...
0