Legyen Ön is SweetGarden Klubtag!

Klubunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy meghálálhassuk ügyfeleinknek a Sweet Gardenbe vetett bizalmukat, s így Klubunk tagjainak saját kedvezményekkel, ajándékokkal kedveskedhessünk.

Milyen előnyőkkel jár, ha Ön a SweetGarden Klub tagja?

  • A vásárlói fiókba való bejelentkezés után klubtagjaink számára csak 1.900 Ft a kiszállítási költség (az általános 2.400 Ft helyett)

  • Vannak olyan termékeink, melyek kizárólag a klubtagok számára elérhetőek

  • Időszakosan egyedi ajánlatokkal/akciókkal kedveskedünk Önnek

  • Minden klubtagunkat belépéskor egy ajándékkal lepjük meg


Hogyan lehet Ön is SweetGarden Klubtag?

Amennyiben vásárlásainak összértéke elérte/meghaladta a 100.000 Ft-ot, és már legalább öt alkalommal rendelt tőlünk, mi automatikusan kiküldünk Önnek egy értesítést arról, hogy klubunk tagja lett. 

Csak azokat a rendeléseket vesszük figyelembe, amelyek át lettek véve és ki lettek fizetve.

A SweetGarden részéről nem teljesített vagy a felhasználó által lemondott megrendelések (ide tartozik a vásárlástól való elállás is) nem kerülnek számításba.

Amennyiben a megrendelt termék(ek)et a felhasználó reklamáció miatt juttatja vissza a SweetGardennek, úgy a SweetGarden ügyfélszolgálata egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlás értéke beszámítható-e a klubtagsági belépéséhez.

A SweetGarden fenntartja magának a jogot, hogy bármikor bárkit kizárhat a klubból, amennyiben az ügyfél etikátlanul viselkedik.

A SweetGarden klubban való részvétel nem jár hátránnyal. A felhasználó az info@sweetgarden.hu címre elküldött írásbeli rendelkezése alapján SweetGarden Klubból bármikor kiléphet.


          

0