Adatvédelmi tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a rendeléshez és/vagy regisztrációhoz megadott személyes adatait adatbázisunkban nyilvántartjuk, és ajánlat küldésekhez felhasználjuk.

Az adatokat kizárólag a Sweet Garden részére gyűjtjük, és dolgozzuk fel a cég gazdasági feladatának teljesítéséhez, akció- és reklámkampányok szervezéséhez, betartva a személyes adatok védelméről és kezeléséről szóló jogszabályok előírásait.

Személyes adatai kezeléséről, az adatvédelmi törvény 677/2001 értelmében, Ön bármikor tájékoztatást kérhet, továbbá kérheti azok helyesbítését, kiegészítését és törlését, akár külön-külön is az info@sweetgarden.hu email címen illetve a 410518 Oradea, Muntele Gaina 10/A sz. levelezési címen. 

Rendelés leadásnál személy igazolványának számát, és a személyi számát csak azoknak a személyeknek kötelező megadniuk akik a fiskális törvény 155/F bekezdése szerint adóköteles tevékenységet végeznek.

Nevének, címének és e-mail címének felhasználását addig tekintjük folyamatosnak, amíg Ön írásban vagy telefonon ezt le nem tiltja.

0