BIO vöröskáposzta csíra
Kód: 33082

Fényigény:
Napos, napsütéses
Napos, napsütéses

Szállítás:
1 csomag/ 15 g
1 csomag/ 15 g
Egy tányér vöröskáposzta csíra előállításához 1 evőkanál mag szükséges. A csírázáshoz az optimális hőmérséklet: 20 C fok. Naponta kétszer ajánlott az öntözés. A csírázási idő: 5-6 nap.
Csíráztatásig hűvös, száraz, fagymentes helyiségben célszerű tárolni.
Gondoskodjunk az optimális vízellátásról.
Ajánlott termékek
Hasonló termékek
- Kód: 33086
Endívia saláta
- Kód: 33185
BIO vöröshagyma csíra
- Kód: 33139
Borettana grillhagyma
- Kód: 33021
Vörös óriás sárgarépa