BIO vöröskáposzta csíra
Kód: 33082

Fényigény:
Napos, napsütéses
Napos, napsütéses

Szállítás:
1 csomag/ 15 g
1 csomag/ 15 g
Egy tányér vöröskáposzta csíra előállításához 1 evőkanál mag szükséges. A csírázáshoz az optimális hőmérséklet: 20 C fok. Naponta kétszer ajánlott az öntözés. A csírázási idő: 5-6 nap.
Csíráztatásig hűvös, száraz, fagymentes helyiségben célszerű tárolni.
Gondoskodjunk az optimális vízellátásról.
Ajánlott termékek
- Kód: 51025
Compo Bio általánostáp - 2kg
Ár: 8600 Ft
Ár/kg: 4300 Ft - Kód: 51029
Általános BIO tápoldat - Garri
Ár: 3600 Ft
Ár/kg: 3600 Ft - Kód: 14008
Kivi Geneva+Weiki
Ár: 6600 Ft
Eredeti ár: 7200 Ft - Ár: 3500 Ft
Eredeti ár: 4000 Ft
Hasonló termékek
- Kód: 33079
Sárga cukkini
Ár: 900 Ft - Kód: 33185
BIO vöröshagyma csíra
Ár: 1600 Ft - Kód: 33121
Piros bazsalikom
Ár: 900 Ft - Kód: 33003
Sárga mini paradicsom (Perun)
Ár: 900 Ft