BIO vöröskáposzta csíra
Kód: 33082

Fényigény:
Napos, napsütéses
Napos, napsütéses

Szállítás:
1 csomag/ 15 g
1 csomag/ 15 g
Egy tányér vöröskáposzta csíra előállításához 1 evőkanál mag szükséges. A csírázáshoz az optimális hőmérséklet: 20 C fok. Naponta kétszer ajánlott az öntözés. A csírázási idő: 5-6 nap.
Csíráztatásig hűvös, száraz, fagymentes helyiségben célszerű tárolni.
Gondoskodjunk az optimális vízellátásról.
Ajánlott termékek
- Kód: 51025
Compo Bio általánostáp - 2kg
Ár: 8500 Ft - Kód: 51029
Általános BIO tápoldat - Garri
Ár: 3500 Ft - Kód: 48004
Red – White futómuskátli ajánlat
Ár: 9900 Ft
Eredeti ár: 10900 Ft - Ár: 10500 Ft
Eredeti ár: 12000 Ft
Hasonló termékek
- Kód: 33025
Borlotto bokorbab
Ár: 1900 Ft - Kód: 33120
Metélőhagyma
Ár: 900 Ft - Kód: 33145
Snowball dughagyma
Ár: 1600 Ft - Kód: 33098
Sonkahagyma
Ár: 800 Ft