Gyűjtsön vásárlásaival pontokat!

Szeretnénk meghálálni ügyfeleink bizalmát, így azoknak, akik rendszeresen vásárolnak webáruházunkból, minden rendelésük után pontokat adunk* (amik mennyiségüket tekintve igazodnak az adott rendelés végösszegéhez).

Vásárlóink pontjaikat későbbi vásárlásaik során termékekre, ajándéktárgyakra, vásárlási utalványokra vagy akár ingyen kiszállításra is beválthatják.

A törzsvásárlói programunk részleteiről - Szabályzat

I. A törzsvásárlói program alapelvei

A törzsvásárlói program (továbbiakban: Program) tulajdonosa és üzemeltetője a SweetGarden oldal tulajdonosa a SC Mobilro SRL (továbbiakban: SweetGarden). A Programba belépő vásárlók a SweetGarden webáruház oldalán lebonyolított vásárlásaik után pontokat gyűjtenek, a személyre szóló virtuális számlájukon. Az összegyűjtött pontokért hasznos ajándéktárgyakat vásárolhat.

II. A pontok számítása

A Program elindulásától, azaz 2013.08.15-tól kezdve a vásárló minden vásárlást követően a vásárlás összege alapján megállapított mennyiségű törzsvásárlói pontot kap.

A pontszámítás alapja a vásárló által megvásárolt egyes termékek lejben kifejezett értéke. A megvásárolt termék lejben meghatározott értékének minden 100 lej után 1 pont jár. (Ha tehát egy vásárlás lejben meghatározott értéke 299 lej, úgy a vásárlásonként 2 pontot írunk jóvá.)

Egyes vásárlói akciók keretében meghatározott termékekre vonatkozóan a SweetGarden extra pontot írhat jóvá a felhasználó törzsvásárlói egyenlegén.

III. A törzsvásárlói Program jogosultjai

A Programban történő részvételre minden kiskereskedelmi értékesítésben résztvevő, regisztrált természetes személy automatikusan jogosult.

A Programban való részvétel a jelen Szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A Programban való részvétel nem jár hátránnyal, a pontok felhasználása önkéntes. A felhasználó az info@sweetgarden.ro címre elküldött írásbeli rendelkezése alapján a Programból bármikor kiszállhat.

IV. Pontszerzés, pontok érvényessége

A Programban szerzett törzsvásárlói pontok a rendelés átvétele és ennek értéke számlánkon való jóváírása után követő naptól használhatóak fel. Amennyiben Ön rendszeresen vásárol, minden vásárlással növeli pontjai számát.

A pontok megszerzésére a megrendelés leadásával nyílik lehetőség, jóváírásuk a megrendelt termékek átvételével/kifizetésével történik a következő feltétel szerint: a pontok a megrendelés pillanatában mindaddig zárolva, azaz fel nem használható státuszban vannak, amíg a megrendelést a felhasználó át nem veszi a futártól és ennek értéke a számlánkon jóvá lesz írva.

Az adott vásárlással megszerezhető törzsvásárlói pontok felhasználására a megrendelés teljesülése esetén van lehetőség.

A SweetGarden részéről nem teljesített vagy a felhasználó által lemondott megrendelések (ide tartozik a vásárlástól való elállás is) esetén pont jóváírás nem történik.

A Programban a sikertelen rendelésekért a SweetGarden nem számít fel pontot. Amennyiben a felhasználó a futárszolgálattól nem veszi át a rendelését, vásárlása törlésre kerül, törzsvásárlói pont jóváírás, nem történik. Amennyiben a megrendelt termék(ek)et a felhasználó reklamáció miatt juttatja vissza a SweetGardenek, úgy a SweetGarden ügyfélszolgálata egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlásáért ad-e pontot.

V. Pontbeváltás módja

A törzsvásárlói pontok bármikor beválthatóak de más akciókkal egyidejűleg nem lehet felhasználni. Az összegyűjtött pontok értéket a következőképen lehet beváltani:

  • 3 pont – SweetGarden toll
  • 6 pont – SweetGarden bevásárló szatyor, melyet répa alakúra lehet csomagolni és kis helyen elfér
  • 10 pont – SweetGarden bögre
  • 13 pont - SweetGarden poló
  • 16 pont – SweetGarden logóval ellátott esernyő
  • 20 pont – kupon, mely a következő vásárlásnál ingyenes kiszállítást biztosit

VII. Törzsvásárlói program érvényessége

A SweetGarden törzsvásárlói Programja határozatlan időtartamú. A SweetGarden jogosult bármikor megszüntetni a törzsvásárlói Programot, amiről a törzsvásárlók számára értesítést küld.

VIII. Jog- és adatvédelem

A törzsvásárlói programra a SweetGarden adatvédelmi szabályzata vonatkozik.

* A pontokat akkor írja jóvá rendszerünk, hogy ha megrendelése lezártnak tekinthető – azaz csomagját átvette és a számlát rendezte.

0