Legyen saját kívánságlistád!

Ismét egy módszer, amivel szeretnénk megkönnyíteni az Ön számára is kertjének megújítását, gondozását és szépítését: hozza létre saját kívánságlistáját!


Gondolkodjon és tervezzen előre!

Évről évre egyre több színnel, fajtval és formával találkozhat kínálatunkban. Mi magunk is gyorsan szerelembe tudunk esni egy-egy újdonsággal, viszont tudjuk jól, hogy sajnos nem kaphat mind helyet kertünkben. Ez a lista éppen ebben segít majd Önnek! Ha valamelyik növényünk megtetszik, a mellette lévő szivecske megnyomásával könnyedén a listájára helyezheti azt. A nézelődés végén pedig egyben megtekintheti a kiválasztott növényeket, így tud még módosítani az összeállításon, mielőtt kérné azt tőlünk.

 

Időt is spórolhat

Ezzel az eszközzel bizony időt is szeretnénk spórolni Önnek. Sok kertkedvelő böngészi kínálatunkat hosszú percekig (és órákig!), ugyanakkor ha épp más dolguk akad, ott kell hagyniuk az oldalt. Ha nézegetés közben a nekik tetsző termékeinket saját kívánságlistájukra helyezik, legközelebb onnan folytathatják a válogatást, ahol abbahagyták.

 

Ha még aludna rá egyet...

Rengeteg elképzelése van már arról, milyen újdonságokkal szeretné feldobni kertjét, viszont még azért szeretne rá aludni egyet? Semmi gond! Ha a kiválasztott termékeket a kívánságlistájára helyezi, a rendszerünk elmenti azt Önnek, így másnap nyugodtan visszatérhet hozzá.

 

Hogyan kezdjem?

Ha Ön is hasznosnak véli a kívánságlista használatát, az alábbi néhány lépéssel már létre is hozhatja sajátját:

 

  1. Amennyiben még nem regisztrált rendszerünkben, azt itt most gyorsan megteheti!

  2. Ha már regisztrált, kérjük lépjen be!

  3. Nézzen szét kínálatunkban!

  4. Ha valamelyik növényünk megtetszik Önnek, az ár alatti kis szív formára vagy a „Hozzáadom a kívánságlistámhoz” szövegre kattintva a listájához adhatja a terméket.

  5. Végül a bal oldali „Saját adataim” oszlopban kattintson a „Kívánságlistám” címre. Itt láthatja az eddig kiválasztott termékeket.

 

Kezdje a legjobb ajánlatokkal! Nézzen szét kedvezményes árú termékeink között!

0