« Vissza az előző oldalra

White Magic gyöngyike (Muscari White Magic)

Kód: 32514


Ez a bájos, alacsony növésű évelő elegánsabbá teszi a kertet hófehér virágaival, amelyek miniatűr harangra emlékeztetnek. A világoszöld lombozat remek kontrasztot alkot a virágokkal, kiemelve ezek ragyogó fehér színét. A Muscari White Magic áprilistól májusig virágzik, és látványos virágszőnyeget alkot, amely minden arrajáró figyelmét felkelti. Írmekül mutat csoportosan ültetve, és más tavaszi virágok, például tulipánok és nárciszok mellé ültetve is. Ez a gyöngyike cserépben is sikeresen nevelhető, így a teraszt is szebbé tudja varázsolni a tavaszi hónapokban. Napos helyre ajánlott ültetni.
 


Jelenleg nem rendelhető
Várható: 2024-08-15

  
Ültetési idő: szeptember - december


  
Virágzási időszak:
ápr - máj
  
Fényigény: Napos, napsütéses

  • A virághagymákat ültetésig hűvös, sötét, száraz helyiségben célszerű tárolni. Kérjük, bontsa ki a csomagolást, hogy szellőzhessenek a gumók.
  • A hagymás növények a tápdús, jó vízáteresztő talajon fejlődnek a legszebben.
  • A hagymákat csúcsos részükkel fölfelé, előző évről maradt gyökereikkel lefelé, helyezzük az ültető gödörbe.
  • Akkor vágjuk le a föld feletti részeket, amikor már azok elszáradtak, így ezekből a tápanyagok visszahúzódnak a hagymába.
  • Az őszi hagymák télállóak, nem igényelnek védelmet a fagyok ellen, kivéve, ha cserépbe ültetjük őket, ebben az esetben a cserép falát be kell takarni.
  • Virágzás előtt és után érdemes tápoldatozni.

Ajánlott termékek


    Hasonló termékek

    0