Megérkezett a nyár!

A nyár megérkeztével, ugyan úgy, mint minden évben most is felfüggesztjük a csomagok kiszállítását. A dísznövények, a gyümölcsfák és a szőlők is már szépen fejlődnek kertjeinkben, a tavaszi virághagymák: kardvirágok, dáliák, liliomok tele vannak virágokkal, míg az őszi virághagymák: tulipánok, jácintok, nárciszok lassan visszahúzódtak, hogy felszedjük, becsomagoljuk és előkészítsük őket az őszi ültetésre.

Szeretnénk a legjobb minőségű növényeket kiküldeni Önöknek, ezért nyári időszakban (2020.07.01-08.15. között) felfüggesztjük a növények kiszállítását. Mi ebben az időszakban sem pihenünk. Meglátogatjuk termelőinket, hogy gondosan kiválogassuk Önöknek az őszi szezonra a legjobb minőségű termékeket és közben elkészítjük az új őszi kínálatunkat.

Online áruházunk augusztus 15-től nyitja újra ki kapuit, mikortól ismét várjuk az Önök rendeléseit. Az első rendeléseket szeptember 01-től kezdjük el kiszállítani, a növények optimális ültetésétől függően.

Addig is kövessen minket Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/SweetGardenMagyarorszag ahol nap, mint nap érdekességekkel jelentkezünk!

Blog bejegyzéseinket pedig a http://sweetgarden.hu/kerteszeti-tippek olvashatja

Ha szeretne értesűlni, a legújabb növényeinkről, ajánlatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Várjuk ősszel is Önöket, de addig csodás nyarat kívánunk és rendelkezéseikre állunk bármilyen kérdést illetően!

Tel: 06-21-2002004

e.mail: info@sweetgarden.hu


0