Tél és a kreativitás találkozása

A tél egy igazán különleges időszak és megvan a maga személyes varázsa is. Rengeteg lehetőségünk van arra, hogy növényekkel és egy kis kreativitással tegyük színesebbé otthonainkat. 

Levél-, és bogyódíszek

A fenyőágak, az Ilex, a tűztövis és a kecskerágó, vagy másnéven euonymus ismerős lehet azok számára, akik többet tudnak néhány díszcserje gyümölcséről és leveléről, azok otthoni felhasználásáról. A zöld tónusok, a levelek érdekes formái és a gyümölcsök visszavezetnek minket az őszre. A narancs és vörös árnyalatai - már csak rájuk nézve is melegít bennünket!

Friss és szárított gyümölcsök

Tudta, hogy az alma, a körte, a mogyoró, a dió és a mandula nem csak a konyhában használható? Néhány szárított virág és fenyőtoboz kíséretében tökéletes alternatíva lehet karácsonyi díszek terén is.

Az almát és a körtét vékony szeletekre vágjuk, majd mérsékelt hőmérsékleten tesszük a sütőbe. Az egész folyamatot gondosan követni kell az égés elkerülése érdekében.
A diót, a mogyorót vagy a mandulát kedvenc színeivel festheti, akár különféle fóliákba vagy speciális papírokba csomagolhatja ízlése szerint.

Engedje fantáziáját szabadon szállni, legyen kreatív! 

           


0